Items where Subject is "B Philosophy. Psychology. Religion > BT Doctrinal Theology > BT10-1480 Doctrinal Theology"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type
Jump to: B | K | P | T | V | Ő
Number of items at this level: 8.

B

Bedekovics, Péter Pál (2015) A Hit Gyülekezete legfontosabb tanításai, a pünkösdi-karizmatikus mozgalom kontextusában. Diploma thesis, Debreceni Református Hittudományi Egyetem.

K

Kis Kendi, Dávid (2020) Elsorvadás vagy megújulás.Szekularizációs hatások és az abban rejlő lehetőségek az egyház számára. UNSPECIFIED thesis, Debreceni Református Hittudományi Egyetem.

Kupás, Ildikó (2017) A gyermek- és felnőttkeresztség kérdései. Diploma thesis, Debreceni Református Hittudományi Egyetem.

P

Pocsaj, László (2015) Az eleve elrendelés tanáról alkotott felfogások a teológiában Az apokatasztaszisz és a kettős kiválasztás viszonya. Diploma thesis, Debreceni Református Hittudományi Egyetem.

Prém, Alexandra (2017) Strukturális és egyéni felszabadítás Leonardo Boff teológiájában. Diploma thesis, Debreceni Református Hittudományi Egyetem.

T

Tomuța, Renáta (2018) A magyar és a koreai protestáns fundamentalizmus összehasonlítása. Diploma thesis, Debreceni Református Hittudományi Egyetem.

V

Vekerdi, János Gábor (2021) Kísértés a korokon át: A kísértésről szóló teológiai reflexiók a dogmatörténetben. UNSPECIFIED thesis, Debreceni Református Hittudományi Egyetem.

Ő

Ősz, Máté (2020) A megigazulástan teológiai vizsgálata a II. Vatikáni Zsinat óta eltelt időszakban. UNSPECIFIED thesis, Debreceni Református Hittudományi Egyetem.

This list was generated on Sat May 18 23:41:38 2024 CEST.